Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Ja, Indiërs die naar Bali reizen hebben een visum nodig. Voor kort verblijf tot 30 dagen kunnen Indiërs gebruik maken van een Visa on Arrival bij aankomst op de luchthaven.

Visumregeling voor Indiërs naar Bali

Voor een langer verblijf of andere reisdoeleinden is het aan te raden om vooraf een visum aan te vragen bij de Indonesische ambassade of een visumdienst. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten en informatie op orde hebt om eventuele problemen bij aankomst te voorkomen.

Heb je een visum nodig om naar Indonesië te reizen?



Nee, Nederlandse reizigers hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 30 dagen in Indonesië. Je kunt bij aankomst op de luchthaven een gratis visa-on-arrival krijgen.

Als je langer dan 30 dagen in Indonesië wilt verblijven, moet je van tevoren een visum aanvragen bij de Indonesische ambassade of een visumbureau. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten en informatie bij de hand hebt voor een soepele aanvraagprocedure.



Wat kost Visa on arrival Indonesië

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum voor Bali nog steeds verplicht voor Nederlandse reizigers. Het visum is nodig voor een verblijf langer dan 30 dagen en kan worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade.

Aanvragen van een visum

Het visum voor Bali kan online worden aangevraagd via de officiële website van de Indonesische ambassade. Het is belangrijk om op tijd een visum aan te vragen om vertragingen of problemen bij aankomst te voorkomen. Zorg ervoor dat alle benodigde documenten en informatie correct en volledig zijn ingevuld.



Meer info: indonesische ambassade visum

Hoeveel betaal je voor een Visa on arrival in Indonesië?



Kosten voor Visa on arrival in Indonesië

Voor een Visa on arrival in Indonesië betaal je als Nederlandse reiziger $35 USD. Dit bedrag moet contant en in Amerikaanse dollars worden voldaan bij aankomst op de luchthaven.

Extra kosten en geldigheid

Naast de $35 USD voor het Visa on arrival kunnen er nog extra kosten bijkomen, zoals bijvoorbeeld een administratieve vergoeding. Het visum is 30 dagen geldig en kan niet worden verlengd. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plannen van je reis naar Indonesië.

Hoeveel betaal je voor een Visa on arrival in Indonesië