Sexshop

De online sex shop voor iedereen!

Het maakt niet uit of je een man, vrouw, stel of single bent, Sexshop City biedt een enorm aanbod aan erotische artikelen voor iedereen. En dat is nog lang niet alles! Sexshop City biedt ook seksspeeltjes voor alle seksuele oriëntaties en voorkeuren, of het nu gaat om vaginale, anale, prostaat of clitorale stimulatie. Mocht je een voorkeur hebben voor bondage, kinky en SM dan ben je bij Sexshop City ook op de juiste plek. Sexshop City heeft alles wat je nodig hebt!


Sex toys voor dames

Ligt jouw voorkeur meer bij anale, clitorale of vaginale stimulatie? Dan is er goed nieuws! Sexshop City heeft een brede collectie aan sex toys die geschikt zijn voor verschillende soorten stimulatie. Je hebt onder andere de keuze uit een Satisfyer, Womanizer of een We-Vibe.


Sex toys voor heren

Bij Sexshop City heb je keuze uit allerlei soorten sex toys voor heren. Zo kan je bij Sexshop City terecht voor masturbators, opblaaspoppen, penisringen, penis sleeves, penispompen of love dolls. Masturbators is het populairste seksspeeltje voor mannen. De masturbator is ontworpen voor penetratie en zal hetzelfde gevoel geven als het echte werk. Je hebt hierbij keuze uit openingen in de vorm van een anus, vagina of mond. Daarnaast heeft Sexshop City diverse seksspeeltjes voor het stimuleren van het prostaat. Met deze sex toys kunnen mannen hun P-spot stimuleren met bijvoorbeeld een prostaatstimulator en zo een buitengewoon orgasme bereiken.


Sex toys voor stelletjes

Naast seksspeeltjes voor heren en dames heeft Sexshop City ook de beste sex toys voor koppels om te gebruiken tijdens de seks en/of het voorspel. Deze sexspeeltjes kunnen je seksleven een boost geven en je relatie verrijken. Bij Sexshop City heb je een ruime keuze aan seksspeeltjes voor stelletjes zoals vibrerende eitjes, penisringen of duo vibrators. Daarnaast kan je natuurlijk jouw partner verrassen met een leuk speeltjes. Hiervoor heeft Sexshop City een enorm aanbod welke verkrijgbaar zijn in hun online sex shop.


BDSM artikelen en kleding

Als je BDSM, kinky of fetish leuk vindt dan ben je bij Sexshop City ook aan het juiste adres. Bij Sexshop City vindt u een breed scala aan seksspeeltjes en accessoires die specifiek zijn voor de beoefening van BDSM. Zo heeft u de keuze uit handboeien, tepelklemmen, knevels, maskers, bondage touwen, peniskooien, kuisheidsgordels, zwepen en tepelklemmen. Voor zowel beginners als ervaren is er van alles te vinden in onze online sexshop op het gebied van BDSM!